were clearly at half-mast. The latest yearly results of the group reported that sales decreased by 4% and operating profit was down by no less than 14%. Even worse, paneraireplica.co replicahublot.cc the central tourbillon cage with four organs attached, which went into production in 1916. The original gold buckle is included with the sale: Re-use that Hirsch on a Longines or Tissot! cartierreplicawatches.co replicabreitling.co The original GMT-Master was introduced in 1954 as part of Rolexs professional watch collection. It has a robust appearance that suits the lifestyle of air captains and frequent travelers alike.

Пожега
Насловна | Сервисне информације | 09.08.2019. Могуће рестрикције у снабдевању водом
09.08.2019. Могуће рестрикције у снабдевању водом
09.08.2019. 10:59

Из ЈКП “Наш Дом” Пожега апелују на кориснике да рационално користе воду, односно да водом за пиће не наводњавају пољопривредна добра и заливају зелене површине, расхлађују плочнике, пуне базене…Неопходно је нагласити да је систем за водоснабдевање општине Пожега пројектован за употребу у домаћинствима, а не за потребе пољопривреде.

Јавно предузеће "Рзав", саопштило је данас да је испорука воде са тог система у последњих пет дана значајно повећана у односу на овогодишњи план, као и у односу на испоруку и истом периоду прошле године.

 Хидролошка ситуација, односно проценат Великог Рзава на профилу захватања воде и најављена прогноза времена у наредних седам дана указују на могућу рестрикцију воде са система "Рзав", како нас обавештавају из јавног предузећа за водоснабдевање “Рзав”

Размотрићемо могућности да према онима који у време црвеног метео-аларма прекомерно троше воду, комунална полиција поступи у складу са нашим одлукама и да они буду кажњени, јер у овакво време вода не сме да се троши за заливање башта.
Општинском одлуком наводњавање пољопривредних поседа се сматра ненаменском потрошњом и мора бити санкционисано.